Kontakt allerede i dag advokat Peter Berling Dincher i Aarhus for at han kan varetage din retssag. Det er helt gratis med det første møde.
 
Hvis du er blevet stævnet ved Retten gør du klog i at rådføre dig, - eller din virksomhed -, med en advokat mht. hvordan din retssag bedst bringes an.
 
Måske er du blevet sagsøgt af en virksomhed eller en person ?
----------------------
 
Sager med tvister, - kontra sager med alm. rådgivning -, afstedkommer ofte mange retsdage i Retten.
 
Det kræver en god fysisk at kunne lytte intens efter hvad der bliver sagt i Retten i f.eks. 6 timer hver dag i Retten.
 
Du bør derfor vælge en advokat som kan klare dette fysisk. Vælg derfor en advokat som har dyrket elitesport og som forsat motionerer min. 1,5 timer hver dag.
 
Andet er uambitiøst, hvis du vil have et godt modsvar til hvad din sagsøger kommer med i Retten. Ellers kan man som sagsøgt i en retssag nemt risikere at blive kørt over af modparten.
 
Husk: at lige meget hvilken advokat der varetager din sag i Retten i en sag hvor du, - eller din virksomhed -, allerede har fået et retshjælpstilsagn fra dit forsikringsselskab, så koster det det samme, uanset hvilken advokat du antager.
 

----------------------

Få hjælp af en advokat.
Send allerede i dag en mail til: 
Peter@Advokatfirmaet-Berling-Dincher.dk

 

Jeg fører sager i hele landet.
 
Hvis du ønsker at jeg straks skal indtræde i din retssag på dine vegne, så kan du allerede i dag tilknytte mig som din advokat på retssagsportalen, som du finder her:
 

www.minretssag.dk